O naši hiški

Ideja o svoji hiški se je porodila že med gradnjo hiše staršev, kjer sem bil takrat še kot otrok zmeraj pri praktično vseh aktivnostih – bodisi so izvajalci to takrat želeli ali ne – otroška radovednost pač 🙂

Sedaj je končno nastopil čas, da idejo oz. lahko jo poimenujemo tudi življenjski projekt spravimo na trdna tla. Naša hiška je ta trenutek že v fazi iskanja gradbincev do 3. fradbene faze a opisal bomo tudi postopke do današnjega dne pa (upam da) vse do vselitve in naprej.

Z blogom želim deliti dragocene izkušnje in prigode pri gradnji, pridobiti komentarje kako projekt še izboljšati ter širšo javnost navdušiti z izkušnjo gradnje lastnega doma.

O Meni

Moje ime je Uroš in sem oče dveh prikupnih malčkov, mož in avtor bloga nasahiska.si ter istoimenske Facebook strani. Svoj redni delovnik z veseljem preživljam na delovnem mestu podjetja Intera, kjer svetujem glede uvajanja sistema Intrix CRM. V prostem času zraven popoldanskih projektov ozvočenja prireditev precej časa namenim tudi teku (kolikor ga ostane :-).