Izris kopalnice MCK

3d izris kopalnice

V času čakanja na pridobitev gradbenega dovoljenja sva se za izris kopalnice obrnila še na salon kopalnic MCK, ki je poznan po zelo kvalitetni izdelavi in renovaciji kopalnic ter prodajo sanitarne opreme. Tudi s 3d izrisom kopalnic se zelo potrudijo, saj natančno načrtujejo tako obliko kopalnice, kot tudi vse ostale elemente – pohištvo, barva in model ploščic, sanitarno opremo itd., ki jih vključijo v svojo ponudbo in jih je možno vse pri njih kupiti. Hvala Danijel Fartek za trud in izredno kvalitetno opravljen izris. Končni izdelek je tukaj:

3d izris kopalnice v pritličju

3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice

3d izris kopalnice v nadstropju

3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice 3d izris kopalnice

6 misli o “Izris kopalnice MCK”

  1. Kako sta zadovoljna s ponudbo MCKja, a so vam ponudili dobro ceno (napram drugim)? Ravno pred 1 tednom sva plačala predračun. In komaj čakava vgradnjo keramike, in ker. pohištva.

    LP

  2. Trenutna ponudba je zgolj informativne narave in primerjave z drugimi še nisva delala. Zaenkrat sva želela pridobiti natančnejšo predstavo kako bo tloris in razporeditev kopalnice izgledal v praksi – to znajo pri MCK super izdelati. Vsekakor bom tej temi, ko bo prišla na vrsto namenil še več pozornosti in takrat podrobneje opisal izbiro.

      1. Odvisno od pogajalskih sposobnosti 🙂 Pri nas smo prejeli brezplačne 3D izrise tako pri Top dom, Romet in MCK. Izmed vseh je MCK zagotovo najbolj dovršen in tudi najbolj so se potrudili s svojii predlogi.

    1. Precej verjetno bo šlo za samogradnjo. Sva pa dobila že precej nasvetov pri Savnah Cafuta iz Ptuja, kjer izdelujejo tudi savne po meri.

Dodaj odgovor