Kopalniško ogledalo

kopalniško ogledalo

Ni kopalnice brez ogledala in tudi pri izbiri ogledala je možnosti izvedb zelo veliko. V začetku je bila ideja izdelavo ogledala zaupati steklarju in ogledalo pritrditi na lesen podstavek. Ta bi bil osvetljen z LED trakom za posredno osvetlitvijo prostora za njim. Ko smo ob obisku Geberit salona našli natančno takšno ogledalo, kot sem ga nameraval izdelati sam (v bistvu še boljše), sem se odločil čas, ki bi ga potrošil za izdelavo raje nameniti družini. Zato smo ogledalo naročili kar zraven kopalniškega pohištva in ostale opreme.

Odločili smo se izbrati kopalniško ogledalo Geberit Xeno² z neposredno in posredno osvetlitvijo. Omenjeno ogledalo je sicer iz kopalnice druge serije a ga je bilo vseeno možno kombinirati z našo serijo kopalnice Geberit Smyle. Ogledalo ima zraven osvetlitve tudi štiri senzorska stikala. Preko teh je moč brezstično na razdaliji do 2cm vklopiti ali izklopiti luč pred in za ogledalom, možno pa je uravnavati tudi jakost osvetlitve.

Vsekakor je zelo pomembno pri ogledalih že v fazi elektro inštalacij za ogledalom pustiti električno inštalacijo za osvetlitev ogledala. Če ne boste izbrali ogledala z integrirano osvetlitvijo je dobro na strani ogledala pustiti še dozo s stikalom za vklop in izklop luči.

Dodaj odgovor