O naši hiški

Ideja o svoji hiški se je porodila že med gradnjo hiše staršev, kjer sem bil takrat še kot otrok zmeraj pri praktično vseh aktivnostih – bodisi so izvajalci to takrat želeli ali ne – otroška radovednost pač 🙂

Sedaj je končno nastopil čas, da idejo oz. lahko jo poimenujemo tudi življenjski projekt spravimo na trdna tla. Naša hiška je po dveh letih gradnje že dokončana postala naš dom a v bistvu ni nikoli konca. Manjka še ureditev okolice, rekuperator, tudi savno nameravam zgraditi s svojimi rokami, razmišljamo še o sončni elektrarni … Vsekakor pa pridejo na vrsto tudi izkušnje z uporabljenimi materiali. Projektov in s tem nasvetov pri gradnji zagotovo ne bo zmanjkalo.

Z blogom želim deliti dragocene izkušnje in prigode pri gradnji, pridobiti komentarje kako projekt še izboljšati ter širšo javnost navdušiti z gradnjo lastnega doma.

V letu 2021 bom vesel tudi sponzorstva, ki bi dodalo dodatno gorivo projektu in vsem prispevkom.

O Meni

Moje ime je Uroš in sem oče dveh prikupnih malčkov, mož in avtor bloga nasahiska.si ter istoimenske Facebook strani. Svoj redni delovnik z veseljem preživljam na delovnem mestu podjetja Intera, kjer podjetjem svetujem glede uvedbe sistema Intrix CRM. V prostem času zraven popoldanskih projektov ozvočenja prireditev precej časa namenim tudi teku (kolikor ga ostane :-).