O naši hiški

Ideja o svoji hiški se je porodila že med gradnjo hiše staršev, kjer sem bil takrat še kot otrok zmeraj pri praktično vseh aktivnostih – bodisi so izvajalci to takrat želeli ali ne – otroška radovednost pač 🙂

Sedaj je končno nastopil čas, da idejo oz. lahko jo poimenujemo tudi življenjski projekt spravimo na trdna tla. Naša hiška je po dveh letih gradnje že dokončana postala naš dom a v bistvu ni nikoli konca. Manjka še ureditev okolice, tudi savno nameravam zgraditi s svojimi rokami, razmišljamo še o sončni elektrarni … Vsekakor pa pridejo na vrsto tudi izkušnje z uporabljenimi materiali. Projektov in s tem nasvetov pri gradnji zagotovo ne bo zmanjkalo.

Z blogom želim deliti dragocene izkušnje in prigode pri gradnji, pridobiti komentarje kako projekt še izboljšati, ter tudi tebe navdušiti z gradnjo lastnega doma.

V letu 2022 iščem tudi sponzorje, ki bi dodali dodatno gorivo projektu in vsem prispevkom. Če te zanima oglaševanje v obliki banerja na blogu ali imaš idejo o kakšnem drugem možnem sodelovanju, me lahko pokličeš na 041 297 526 😉

O Meni

Moje ime je Uroš in sem oče dveh prikupnih malčkov, mož in avtor bloga nasahiska.si ter istoimenske Facebook strani. Svoj redni delovnik z veseljem preživljam na delovnem mestu podjetja Intera, kjer podjetjem svetujem glede uvedbe sistema Intrix CRM. V prostem času zraven popoldanskih projektov ozvočenja prireditev precej časa namenim tudi teku (kolikor ga ostane :-).