Sejem DOM – odlična priložnost za pridobivanje novih znanj

En izmed zagotovo bolj znanih sejmov pri nas je Sejem DOM na Gospodarskem razstavišču Ljubljana, ki je letos potekal med 13. in 18. marcem. Sejem je prevsem namenjen graditeljem in tistim, ki svoje domovanje obnavljate. Sam sem sejme še do nedavnega obiskoval bolj “turistično”, kjer je bil to bolj izlet kot pa pridobivanje konkretnega znanja in izkušenj.

Ker sem trenutno že precej v raziskovanju različnih detajlov in materialov gradnje, sem se tokrat na sejem veliko bolje pripravil. Pripravil sem konkretna vprašanja, ki sem jih imel namen predebatirati s ponudniki, ogledal pa sem si tudi razporeditev razstavljalcev, ki sem jih imel namen obiskati, da na samem sejmu nisem izgubljal časa z iskanjem.

Ena izmed posebnih koristnih zadev na sejmu so bila predavanja strokovnjakov iz prakse, izkoristila pa sva tudi individualno brezplačno svetovanje eko sklada. Tako se je vsak dan sejma zvrstila obilica koristnih tem na temo gradnje in obnove, naju pa je predvsem zanimalo vse okrog varčne gradnje, subvencij eko sklada in načinov ogrevanja.

Na sejmu sva pridobila konkretne odgovore na najina vprašanja, pogovorila sva se z različnimi ponudniki in tudi izvajalci ter se domov vrnila polna novih spoznanj.

 

Dodaj odgovor